Healthcare

Den ny og altid igangværende samtaleøkonomi påvirker måden at drive forretning

Udvikling og håndtering af en samlet fortælling i et stadig mere komplekst miljø af multistakeholdere på tværs af on- og offline kanaler har aldrig været sværere. Især på sundhedsområdet – en af tidens mest diskuterede emner. Samtidig udfordres området af en streng regulering, som begrænser mulighederne for hvad og hvordan man kommunikerer til sine målgrupper.

Som professionelle sparringspartnere og eksperter i reguleret kommunikation, ser vi det som en af vores vigtigste opgaver i MSLGROUP, at udnytte kontinuerlig læring og nye metoder til at synliggøre vores kunders budskaber og engagere de rette tredjeparter i den altid igangværende samtaleøkonomi.

Vi hjælper vores kunder med at identificere kommunikative muligheder og risici, udpege og aktivere relevante partnerskaber og repræsenterer brancheforeninger, virksomheder og organisationer i den politiske proces eller beslutningstagen.

Vi samarbejder med troværdige meningsdannere og talspersoner, der informerer, aktiverer og spreder informationen: Vi ansporer samtaler og engagement mellem sundheds- og medicinalbranchens aktører af sammenslutninger, leverandører, kunder, patienter og producenter, og vi engagerer fuldt ud på tværs af kommunikationskanaler for at maksimere effekten af de budskaber, vi aktiverer.

Vores tilgang
De massive forandringer den globale sundheds- og medicinalindustri oplever i form af bl.a. udløb af patenter, stigende konkurrence – også fra cross over-markeder – streng regulering og sundhedsreformer, gør kommunikationslandskabet endnu mere komplekst end det nogensinde har været. Sådanne monumentale forandringer inden for en allerede kraftigt reguleret branche kan ofte føre til kommunikationsparalyse og en manglende evne til at finde svarene på de vanskelige udfordringer.

MSLGROUP har mange års dokumenteret erfaring i at skabe sundhedskampagner, der gør en forskel. Vores globale team er passioneret omkring videnskabelig innovation, teknologiske gennembrud og forbedret patientpleje. Vi udfordrer os selv konstant for at finde engagerende og relevante måder at oplyse patienter og forbrugere omkring sundhedsforhold og -produkter.

Vi har arbejdet med en bred vifte af terapiområder, med best-in-class farmaceutiske og bioteknologiske produkter, medicinsk udstyr og diagnosevirksomheder, detailled og leverandører og er eksperter i at oversætte kompleks videnskab for professionelle og forbrugere – og motivere handling.

Vi er kategorieksperter. Efter at have arbejdet mange år i frontlinjen med terapeutiske områder som onkologi, dermatologi, kardiologi, kvinders sundhed, klinisk ernæring, CNS, HIV/AIDS og infektionssygdomme, forstår vi nuancerne inden for hver kategori og behovet for at håndtere forhold som regeloverholdelse, patientresultater og sikkerhed samt sygdomsopmærksomhed.

Back to Top