Financial Communication

Finansiel PR og strategisk positionering af virksomheder i forandringssituationer som fusioner og opkøb

MSLGROUP bistår danske og udenlandske virksomheder med at håndtere meningsdannelsen i et foranderligt medielandskab og et stadig mere komplekst miljø af multistakeholdere end set tidligere.

Når virksomheder er i en forandringssituation, er alt på spil – fra omdømme og stakeholderrelationer til fastholdelse af nøglemedarbejdere og sikring af et succesfuldt forløb.

Gennem MSLGROUPs dokumenterede core story-koncept, bistår vi kunder med, at tilrettelægge den fortælling og de nøglebudskaber, som fører virksomheden sikkert gennem forandringssituationen. Vi forankrer core story på tværs af kanaler og stakeholdersegmenter ved fx mediehåndtering, speaking opportunities, events, public affairs og anden interessevaretagelse.

Vores tilgang
MSLGROUP er specialiseret i at skabe eller udnytte forandringssituationer til, at styrke virksomheders omdømme, relationer eller en konkret sag. Vi arbejder målrettet med etablering af et solidt fundamentet, som sikrer det ønskede resultat.

I de konkrete projekter, arbejder vi tæt sammen med andre vidensrådgivere som investeringsbanker, corporate finance-rådgivere, kapitalfonde, revisorer og advokater. I disse samarbejder sikres den optimale håndtering af kundens udfordring som fx at fusionere med eller opkøbe privat- eller statsejede selskaber.

MSLGROUP har bistået virksomheder med betroet håndtering af meningsdannelsen i nogle af de største erhvervssager samt fusioner og opkøb, i de senere år.

Back to Top