Employee Communications

Jagten på talenter er blandt virksomheders Top 3-prioriteter

MSLGROUPs Employee Practice hjælper virksomheder med at få mest muligt ud af deres investeringer i mennesker med henblik på at skabe forretningsmæssige resultater.

Vores ekspertise dækker hele spektret fra Employer Branding og rekruttering, ledelsesrådgivning, værdiforankring og events til alumni-programmer for tidligere medarbejdere. Gennem strategisk planlægning og kreativ udførelse hjælper vi virksomheder med at finde de bedste talenter, lede arbejdsgiverens omdømme og inspirere medarbejderne til at nå deres fulde potentiale.

Vi mener, mennesker er en organisations største aktiv, dog kun hvis de er fuldt engageret i deres job. Vi overvåger de tendenser, der påvirker arbejdspladsen, vi forstår vores kunders kulturer, mål og udfordringer og vi udnytter hele spektret af online- og offline-værktøjer til at engagere potentielle og eksisterende medarbejdere.

Vores tilgang
Vi har eksperter inden for alle områder af engagement-landskabet. Vi sætter muligheder og problemstillinger i perspektiv for arbejdsgivere og udvikler skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds ambitioner og behov.

Udgangspunktet for vores ydelser er de forskellige faser, enhver medarbejder går igennem: før, under og efter ansættelsen. Denne fleksible rammer giver os mulighed for at undersøge og optimere alle faser af forholdet mellem arbejdsgiver og –tager, sikre den største grad af loyalitet og de bedste ambassadører for virksomheden og brandet.

Når vi udvikler strategier med henblik på at engagere medarbejderne, tager vi særligt hensyn til de tendenser, der påvirker markedet, virksomheden og medarbejdere netop nu. Vi kigger for eksempel på de virksomhedens historik, hvordan den samfundsmæssige og markedsmæssige udvikling har påvirket virksomheden og fordelene ved at udnytte de digitale og sociale medier i kommunikationen.

Vi bringer aldrig færdige løsninger baseret på, hvad andre gør. Vi er kanal- og disciplinneutrale og planlægger kommunikationsaktiviteterne specifikt i forhold til at nå vores kunders forretningsmæssige mål.

Back to Top