5 hurtige til praktikanten – Tatiana Schwartz

Tatiana Schwartz

Tatiana Schwartz er 25 år og ved at færdiggøre sin kandidat på Cand.merc.(kom) med specialisering i CSR. I august 2015 startede hun i praktik hos kommunikationsbureauet MSLGROUP i København.

Hvad fik dig til at søge praktikplads?
Efter tidligere praktikforløb med fokus på politisk kommunikation ville jeg gerne lære at arbejde med kommunikation på en anden måde. Jeg tror på, at jeg lærer mest ved at gøre det i praksis frem for kun at være på studiet, så praktik er en rigtig god mulighed for mig.

Hvorfor lige MSLGROUP?
Jeg synes, at ansvarlighed er vigtigt, og jeg vil gerne være med til at få virksomheder til at se det potentiale, der er, når man er med til at drive en social udvikling i et samfund. Hos MSLGROUP arbejder de med mange forskellige organisationer og virksomheder og det er spændende at få lov at se, hvordan ansvarlighed spiller en rolle for positionering af virksomheder.

Hvordan ser din hverdag ud?
Jeg møder typisk ind på kontoret kl. 9. Jeg starter altid dagen ud med faste opgaver, hvor jeg laver medieovervågning og researcher for vores kunder og ofte kommer der ad hoc opgaver efterfølgende. Der er altid rum og plads til mine egne ideer, så jeg er meget med til at bestemme mine arbejdsopgaver selv.

Hvad har overrasket dig mest – indtil videre?
Det har overrasket mig hvor meget, MSLGROUP bringer ens egne erfaringer og kompetencer i spil. Man bliver taget seriøst, og den viden man har med sig, bliver betragtet som noget værdifuldt. Det er rigtig fedt at opleve.

Har du nogle gode tips til studerende i praktik?
Husk at praktik er et læringsforløb. Det er altafgørende, at man er bevidst om, hvad det er, man gerne vil lære og så opsøge de arbejdsopgaver, der kan opfylde netop det. Praktikken er din mulighed for at give den gas med nogle helt nye typer opgaver.

Følg kontorets hverdag på Instagram @mslgroupdk

Back to Top