De nye naboer spiller høj musik, og går i uniform

By 10. April 2018Ikke kategoriseret

Når klokken nærmer sig kvart i 12, kan man svagt høre lyden af festlig marchmusik når den Kongelige Livgarde og musikkorpset nærmer sig på den daglige vagtparade. De velkendte toner fra musikkorpset er efterhånden blevet synonymt med frokost.

I vinterens mørke er MSL flyttet sammen med verdens sejeste reklamebureau Reputation, der bor på det smukke Bredgade 15. Reklamebureaet med vinduerne, midt i København.

Vi har allerede nydt godt at vores samarbejde som har mundet ud i nogle projekter hvor vi virkelig har kunnet drage nytte af hinanden. Reputation er nemlig, lige som os selv, stærke indenfor bl.a. IT, Rederi, Finans, Pharma, Medico, fødevare og livsstil, og vi kan derfor supplere og bidrage godt til hinanden; dem med kompetencer indenfor Reklameverdenen og vi med kompetencer inden for PR og Kommunikation.

Vi glæder os til at se hvad samarbejdet ellers vil frembringe fremadrettet.