MSL køber det franske Public Affairs bureau Domaines Publics

By 10. April 2018Ikke kategoriseret

MSL har opkøbt Domaines Publics, et fransk public affairs konsulentfirma der er specialiset indenfor en række industrier og ydelser, samt foreninger og professionelle forbund.

Virksomheden, der er hjemmehørende i Paris og grundlagt i 2004 af Jean-Michel Arnaud og Steven Zunz, vil blive en integreret del af Publicis Consultants, der er navnet på MSL’s virksomhed i Frankrig. Opkøbet vil sikre en styrkelse af afdelingens kompetencer indenfor public affairs. Domaine Publics har omkring 20 konsulenter.

Public Consultants assisterer virksomheder, institutioner og brands i at opbygge stærke relationer med mange typer af stakeholders: Medierne, aktionærer, politikkere og valgte ledere, samfundet, den finansielle sektor og kunder.

”MSL forsætter med at øge vores ekspertise rundt omkring i verden, specielt indenfor vores globale kerneområder såsom public affairs, der er essentielle i at bidrage med at påvirke og opbygge indflydelse for vores kunder lokalt og globalt,” sagde Guillaume Herbette, Global CEO i MSL.